Powered by Bravenet Bravenet Blog

Tag Board

This tag board is currently empty.

Please type in the four characters shown in the black box.

Wednesday, March 13th 2013

3:46 AM

E Cigaretter kan hjælpe mennesker som gerne vil holde op med at ryge de giftige ordinære cigaretter

Giver det ikke meget mening så læs med her og bliv lidt klogere om hvordan det hænger sammen.

Vi gamle rygere er ikke imponeret af den nye e cigaret, kan sagtens se fordelene, men det er sgu bare ikke det samme som at ryge tobak. Det er det som de fleste tunge rygere vil sige som undskyldning, og langt hen ad vejen er jeg enig i dette, men det skal så også nævnes at der er visse sager som spiller ind på dette, for har man kun prøvet en eller to slags e cigaretter, så kan man ikke fuldstændigt afvise ecigs endnu, der er kommet utallige og langt bedre ecigs på banen det sidste års tid. Jeg fandt for nogen uger siden en el cigaret med volt regulator, den kunne skrues op til at man nærmest fik hosteanfald af den, men med den rette justering er det nok det nærmeste, som jeg nogensinde har prøvet, og som minder om at ryge normale cigaretter.

Ydermere spiller rygevæsken også en ekstrem stor del af det her, man kan jo få væske uden nikotin eller med, det første, altså nul nikotin er ikke særlig god, det føles faktisk bare som at stikke næsen hen over en gryde med kogende vand, men med nikotin får man en oplevelse af mæthed, så på denne måde er det ret nemt at kvitte at ryge normale cigaretter.

Er du blevet interreseret og har lyst at prøve, enten for første gang, eller bare gentage det, nu hvor e cigaretten er blevet så effektiv? Så er der nytting information at hente her, du kan selv opdage meget mere om diverse el cigaretter og opdage hvilken en som passer dig induviduelt! Hvis det bare er 2 måneder siden du testede at dampe, så vil du blive ekstremt imponeret over udviklingen indenfor el cigaret verdenen. Hvor finder man så denne elektronisk cigaret henne, og hvordan kan man vide hvilken er nummer 1, ja et link er alt hvad der skal til: e cigaretter

Hvorfor skulle jeg stoppe med at ryge tænker du garanteret, ja med pris skilt på 40 kroner for 20 cigaretter, kan du ikke alene spare en masse kroner på det, men elektroniske cigaretter påvirker heller ikke din omgangskreds, du får meget bedre helbred, ingen ildelugtende tænder eller fingre, ja man kunne sgu blive ved med at nævne fordele ved elektronisk cigaret rygning kontra normal rygning!

Hvem vil ikke gerne kunne ryge uden at det genere andre, hvem vil ikke gerne kunne ryge på sit arbejde som i gamle dage, hvem vil ikke gerne spare kroner på rygning? Ja 3 lette spørgsmål som bliver besvaret med en el cigaret i hånden, ikke alle steder er det lovligt at ryge indendørs endnu, men det kommer når først det er bevist uden tvivl at e cigaretter ikke er skadelige for omgivelserne!

Men hvorfor sidde og tænke mere over det emne, kom ind på den nye e cigaret hjemmeside og oplev mere, find links til de bedste elektroniske cigaretter, få løbende opdateret information angående nye og lækre e cigaretter, de er her for at blive, så hop med på vognen nu.

Besøg e cigaret bloggen og bliv chokeret over disse fremtids el cigaretter som bare virker som de skal.

Mens I er på besøg, så husk at kikke på de forskellige slags af rygevæske, der åbner sig et helt univers af lykke når man ser alle de smagsvarianter som der findes til en elektronisk cigaret, noget som du ikke kan opleve med de originale cigaretter!
0 Comment(s).

There are no comments to this entry.

Post New Comment

No Smilies More Smilies »
Please type the letters you see